Ungdom

IMPACT

God gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter! Du som går på högstadiet och gymnasiet är alltid välkommen till IMPACT!  Vi ses fredagar 19:30 – 23:00, Oxbacken Centrum. 

Följ oss på instagram och facebook för att ha koll på vad som händer!

Vi vill bygga en plats där unga människor kan få möta Jesus. Där det är naturligt att få vara sig själv, och där det finns en go gemenskap mellan människor! Utifrån detta bjuder vi in alla som vill vara med till fredagskvällar där vi har god gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter! Vi arrangerar weekends, sportlovsläger, åker på on tours och är värdar för en nyårsfestival som heter UNITE.

Groups:  Dessa ses hemma hos någon i en mindre grupp och pratar och delar livet tillsammans. Det är perfekt för att lära känna nya vänner eller ta med sig en vän till. Är du ny i kyrkan är detta ett superbra tillfälle att komma på och lära känna andra ungdomar.                                                                                   Anmälan: https://forms.gle/w4JPfTfqnNJMjApMA 

Ungdomspastor Albin Karlsson, albin.karlsson@vasteras.pingst.se.

Ungdomsledare Vendela Rancinger, vendela.rancinger@vasteras.pingst.se 

IMPACT CAMP 

4-dagars läger vid Mälaren! 

Vi åker till lägergården Drakudden en bit utanför Stockholm på sommarläger. Det blir möten, lovsång, mästarnas mästare, aktiviteter av olika slag, dopp i sjön och lägerbål ! Goa dagar tillsammans med vänner och att få studera mera bibel tillsammans.

ANMÄLAN & MERA INFO, Klicka länk.

https://magnetevent.se/Event/impact-camp-8-11-juli-42254/

 

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en öppen kyrka med hjärta för människor. Det innebär att allt vi vill göra för & tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte, nämligen att ungdomars hjärtan skall nås av Guds stora kärlek.