Ungdom

IMPACT

God gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter! Du som går på högstadiet och gymnasiet är alltid välkommen till IMPACT!  Vi ses fredagar 19:30 – 23:00, Oxbacken Centrum. 

Följ oss på instagram för att ha koll på vad som händer!

 

Vi vill bygga en plats där unga människor kan få möta Jesus. Där det är naturligt att få vara sig själv, och där det finns en go gemenskap mellan människor! Utifrån detta bjuder vi in alla som vill vara med till fredagskvällar där vi har god gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter!                      Vi arrangerar weekends, sportlovsläger, åker på on tours och är värdar för en nyårsfestival som heter UNITE.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på facebook (impact) och på instagram (impactvasteras)

Groups:  Dessa ses hemma hos någon i en mindre grupp och pratar och delar livet tillsammans. Det är perfekt för att lära känna nya vänner eller ta med sig en vän till. Är du ny i kyrkan är detta ett superbra tillfälle att komma på och lära känna andra ungdomar.                                                                                    Anmälan: https://forms.gle/w4JPfTfqnNJMjApMA 

Ungdomspastor Albin Karlsson, albin.karlsson@vasteras.pingst.se.

Ungdomsledare Vendela Rancinger, vendela.rancinger@vasteras.pingst.se 

 

 

Den 3 Mars (onsdag) vecka 9 kommer vi att erbjuda buss till Romme för att åka skidor. Det kommer bli en härlig chans att ha kul i backen med vänner! Vi kommer att erbjuda 25 platser i bussen pga av covid-19 och även följa de restriktioner som finns. Har du sjukdomssymptom (till exempel förkylning, halsont) uppmanas du att stanna hemma.  Så säkra din plats och tipsa kompisar att hänga med till årets bästa skiddag.

https://magnetevent.se/Event/romme-alpin-41037/

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en öppen kyrka med hjärta för människor. Det innebär att allt vi vill göra för & tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte, nämligen att ungdomars hjärtan skall nås av Guds stora kärlek.