Ungdom

 

Så kul att du hittat hit!

Detta är vårt OC för ungdomar! Du är så välkommen till vårt gäng!

Vi träffas 20.00 varje fredag (under sommaren har vi OC Summer, kolla gärna in vår Facebook-sida ”OC Friday” för att hålla dig uppdaterad) och har ungdomsmöte, happenings, café och gemenskap. Går du i sjuan och uppåt är du så välkommen!
Vi har också tillväxtgrupper för ungdomar, som är mindre grupper då man träffas hemma hos varandra och umgås, pratar om Gud och ber tillsammans.

Vi har varannan veckan en samling som heter OC Bible Discovery där får du undervisning och möjlighet att upptäcka mera vad som finns i bibeln.

Har du frågor kan du kontakta vår ungdomspastor Albin Karlsson, albin.karlsson@vasteras.pingst.se

Håll dig uppdaterad om vad som händer på facebook (OC) och på instagram (ocfridayvs)

Bli medlem i Pingst Ung och i vår ungdomsverksamhet:
http://pingstung.arcmember.net/RegisterMembership.aspx?gid=11601

 ANMÄLAN/INFO  OC WEEKEND

https://www.eventbrite.com/o/pingst-vasteras-9842128991 [change]

 

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en öppen kyrka med hjärta för människor. Det innebär att allt vi vill göra för & tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte, nämligen att ungdomars hjärtan skall nås av Guds stora kärlek. Vi tror på en Gud som älskar dig och som passionerat längtar efter att få komma dig nära & bli din absolut bästa vän! Vi tror på LIVET, det är en enorm gåva som Gud har gett åt varje människa. Slösa inte bort det utan våga istället söka djupare i vad LIVET verkligen handlar om. Vi tror att det ytterst handlar om dig & Gud!