Ungdom

Så kul att du hittat hit!

Detta är vårt kära OC för ungdomar! Du är så välkommen till vårt gäng och vår gemenskap.

Vi träffas 20.00 varje fredag och har möte, lekar, café och gemenskap. Går du i sjuan och uppåt är du varmt välkommen!

Har du frågor kan du kontakta vår ungdomsledare Gabriella Grönberg, gabriella.gronberg@vasteras.pingst.se

Håll dig uppdaterad om vad som händer på facebook (OC) och på instagram (ocfridayvs)

Bli medlem i Pingst Ung och i vår ungdomsverksamhet:
http://pingstung.arcmember.net/RegisterMembership.aspx?gid=11601

Anmäl dig till vår skidresa till Trysil!

Nu kör vi! Pingstkyrkans årliga skidresan till Trysil börjar närma sig och det du behöver göra nu är att anmäla dig!

Klicka vidare här för att komma direkt till anmälan:
https://www.eventbrite.com/e/trysil-17-biljetter-30322165413?aff=es2

Den 25 februari – 2 mars
 (lördag-torsdag) vecka 9 kommer vi att vara i Trysil i Norge för att åka skidor, ha grymt kul tillsammans, ha tävlingar, undervisning och god mat! Det kommer bli en härlig chans att ha kul i backen och med vänner! Anmälan hittar du uppe till höger när du klickar på ”Biljetter”. Sista anmälningsdag är lördagen den 4 februari. Så säkra din plats och tipsa kompisar att hänga med till årets bästa skidläger!

Om lägret: Dagarna kommer innebära att vi efter frukost åker iväg till Trysilfjället och njuter av skidåkningen under dagen, för att sedan på eftermiddagen åka tillbaka till lägergården. Där äter vi middag, har sköna lägerevents och såklart härliga samlingar med undervisning, lovsång och tävlingar!

Avresa/hemkomst: Lördag förmiddag den 25 februari går bussen från Västerås. Hemkomst beräknas bli på torsdag kväll den 2 mars.

Boende: Vi kommer att bo i en lägergård som heter Nybergsunds Samfunnhus som ligger ca. 10 min från Trysilfjället. Där kommer vi hålla hus den tiden då vi inte är i skidbacken. Madrass kommer att finnas för alla, men däremot behöver man ta med sig sovsäck, underlakan, kudde & örngott. (Packningslista m.m. skickas på brev i februari månad)

Kostnad: 2.995:-/deltagare. Utöver det tillkommer kostnaden för den skidutrustning man eventuellt vill hyra, och lunch på bussresorna dit och hem och frivilliga köp i lägerkiosken. Man betalar fullpris direkt när man anmäler sig. Sista anmälningsdag är lördag 4 februari om ej platserna fylls tidigare.

Vi har ett avtal med Skistar att varje deltagare får 40% rabatt på uthyrningen av skidutrustning. Vi gör en gemensam beställning till dem, så du kryssar i det du eventuellt vill hyra i din anmälan (där står rabatterat pris). För mer information se länk: https://www.skistar.com/sv/Trysil/Skiduthyrning/Produkter-priser/

Ledare & Kontaktpersoner
Huvudansvariga för lägret är Gabriella Grönberg och Albin Karlsson. Tillsammans med dem kommer det vara ett härligt gäng hjälpledare och matansvariga.
Har ni frågor eller funderingar kring lägret eller anmälan kan ni kontakta
Gabriella Grönberg: 021-17 19 05, gabriella.gronberg@vasteras.pingst.se

Anmälan: Sista anmälningsdag är lördagen den 4 februari.
Klicka vidare här för att komma till anmälan:
https://www.eventbrite.com/e/trysil-17-biljetter-30322165413?aff=es2

 

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en öppen kyrka med hjärta för människor. Det innebär att allt vi vill göra för & tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte, nämligen att ungdomars hjärtan skall nås av Guds stora kärlek. Vi tror på en Gud som älskar dig och som passionerat längtar efter att få komma dig nära & bli din absolut bästa vän! Vi tror på LIVET, det är en enorm gåva som Gud har gett åt varje människa. Slösa inte bort det utan våga istället söka djupare i vad LIVET verkligen handlar om. Vi tror att det ytterst handlar om dig & Gud!