Tillväxtgrupper

Tillväxtgruppen är det lilla sammanhanget som kompletterar den stora gudstjänsten. I tillväxtgruppen lär du känna några personer lite mer. Ni har möjlighet att dela vardagen och tron. I vår församling har vi olika typer av grupper som tonårsgrupper kvinnogrupper, lunchgrupper, grupper för blandade åldrar och nationaliteter, barnfamiljer m.m.. En del grupper samlas varje vecka och en del varannan vecka. Var och när man samlas beror på gruppens önskemål. Gruppen leds av en tillväxtgruppsledare som ingår församlingens ledarnätverk.

I tillväxtgruppen är gemenskapen viktig. Ofta fikar man tillsammans och pratar. Bibelundervisning är också en viktig del. Vi använder en metod som heter Discovery bible study, den hjälper oss att få bibelordet till vår vardag. Vi kommer att fördjupa oss i bibeltexterna som kommer vara en del i kommande söndags predikan. I tillväxtgruppen finns det möjlighet till reflektion, diskussion om tron och livet. Gemensam bön är också en viktig del i tillväxtgruppen.

Om du vill vara med i en tillväxtgrupp så tveka inte att höra av dej till:

kontakt@vasteras.pingst.se

u

Vill du vara med i en tillväxtgrupp?

Välkommen att kontakta oss genom att maila kontakt@vasteras.pingst.se
Du är även självklart välkommen att besöka oss i samband med våra gudstjänster, söndagar 10:30. Där kan du även få möjlighet att träffa någon av församlingens pastorer & ledare för mer information!

Välkommen!