Ung vuxen

Hej! Kul att du har tittat in här!

Unga vuxna sträcker sig till dig som är i åldern 20-30+. Genom att vara ett nätverk för denna ålder vill vi skapa en mötesplats där man får möjlighet att träffa sina vänner samt att lära känna nya människor.

Västerås är Sveriges sjätte största stad och är med Mälardalens Högskola en stad som ständigt växer och fylls på med nya unga människor. Vi vill därför finnas som en mötesplats för många av de som kommer som nya till Västerås.

Ny i stan?

Har du planer på att flytta till Västerås eller har du kanske precis flyttat hit? Du är varmt välkommen att komma och besöka oss i samband med våra gudstjänster och samlingar.

För mer information om våra samlingar och träffar, håll utkik här på webben, via Facebookgruppen ”Unga Vuxna Pingstkyrkan Västerås”  ”Pingst Västerås” eller via info/pålysningar i våra gudstjänster. Hör jättegärna av dig till Anton Fust, anton.fust@vasteras.pingst.se, som kan få bli din första kontakt om du kommer helt ny eller om du har några frågor.

Känn dig så välkommen!

TVG – Bön, vänner & andlig tillväxt
Välkommen att delta i en TILLVÄXTGRUPP (TVG) i Pingst Västerås! I en tillväxtgrupp får du träffa andra människor i en mindre gemenskap för att be tillsammans, läsa bibeln & i ett öppet och kärleksfullt samtal få berika varandra i tron på Jesus. Vi tror att den lilla gemenskapen är väldigt viktig där det finns tid och utrymme för att bygga närmre relationer med varandra. Mitt i livet – mitt i vardagen! Om du skulle vilja komma med i en tillväxtgrupp eller bara veta mer, kontakta då oss eller kom till vårt välkomstcenter i samband med våra gudstjänster.

Fika på Wayn’es coffe
Varannan torsdag kl.17.00 ses unga vuxna (18-30ish) på Wayn’es coffee inne i stan vid Sigmatorget. Vi fikar och har det allmänt bra. Håll utkik här på webbens kalender eller vår facebookgrupp för att inte missa när vi ses där! När du kommer med till Wayne’s för första gången bjuder vi på fika!