VARMT VÄLKOMMEN

Varje kurskväll består av att vi fikar tillsammans, lyssnar på ett föredrag och samtalar. Du får möjlighet att ställa de frågor som du är intresserad av, det finns inga dåliga frågor.

VEM ÄR GRUNDKURSEN TILL FÖR?

Grundkursen är en introduktionskurs i kristen tro, det betyder att du inte behöver ha några förkunskaper i kristen tro för att kunna hänga med. Grundkursen vänder sig till dig som är nyfiken på den kristna tron och vill undersöka om den är något för dig eller om du nyligen blivit en kristen. Alla, oavsett om man tror eller inte, är välkomna med!

TID OCH PLATS

Vi träffas i Pingstkyrkan (ingång på baksidan, expeditionsingången) på torsdagar kl. 18.30-20.00 och kursen är i 4 delar.

Vi kommer ta upp frågor som: Vem var Jesus? Varför och hur döper vi människor? Vem är den Helige Ande? Varför är församlingen viktig?

Nästa kurs startar 16 januari.

VAD KOSTAR DET?

Det kostar inget att gå kursen, men för att vi ska veta hur många som kommer är det bra om du anmäler dig till kursen. Anmäl dig längst ner på denna sidan.

TOLKNING

Behöver du tolkning till annat språk så ska vi göra vårt bästa för att lösa detta på bästa sätt. Skriv upp det på anmälan så hjälper vi dig.

Har du frågor om kursen eller vill anmäla dig – SKICKA ETT MAIL TILL kontakt@vasteras.pingst.se och skriv ditt namn och mobilnummer.

Välkommen till grundkursen!