Kulturskolan Blomma och barnkören Friends.

Vi har glädjen att erbjuda instrumenten:

Piano samt körsång och kören Friendskören

Nu börjar snart en ny termin på Kulturskolan höstterminen -17!

Undervisningen hålls på tisdagar varannan vecka på ojämna veckor. Du som går i låg eller mellanstadiet (7-13år) har möjlighet att anmäla dig om du vill vara med. Skicka in dina önskemål och kontaktuppgifter till konktakt@vasteras.pingst.se.

Uppvisningar för eleverna brukar vara på våra gudstjänster som heter ”Fest för alla” som är extra inriktat till familjer. Under höstterminen är det den 8 oktober och då sjunger Friendskören och kanske blir det något pianosolo också? 

Kom och var med!

 

Lärarna:
Lärarna är församlingens egna musiker och musiklärare som erbjuder undervisning för dig som är nybörjare och är 8-13 år. På piano undervisar Kjell Lyxell och Helena Appelros. Barnkören Friends leds av Helena Appelros och Elin Nygren.

När?
Varannan tisdagskväll mellan 17.00-19.00 får eleverna undervisning i instrument i grupp 30 min eller enskilt i 20 min. Vi håller till på källarplanet i Pingstkyrkan. Start vecka 37.

Friendskören
Vi övar fr.o.m. vecka 37 på tisdagar kl. 17.30-18.10 och sen fortsättningsvis varannan vecka. Vi ska vara med och sjunga på ”Fest för alla” 8 oktober och sedan laddar vi för årets julmusikal den 17 december.
Du som går på låg och mellanstadiet (7-13år) kan vara med i Friendskören.

Du som är ny är välkommen att komma med och prova en tisdag!

Anmälan

Du kan skicka din anmälan i formuläret nedan och ange namn, adress, önskemål samt ålder på den som vill spela instrument.

Det är först till kvarn som gäller och vi kan endast erbjuda ett fåtal platser så anmäl dig redan idag!
Om du redan spelat hos oss och vill ha kvar din plats behöver du inte anmäla dig igen men om du inte längre vill spela hos oss så är vi tacksamma om du avanmäler din plats via formuläret nedan.

Vi tar ut en avgift på 300:- per termin per elev. Pengarna går till Kulturskolans verksamhet.

Med vänlig hälsning, Lärarna
genom Helena Appelros

Kulturskolan