Anmäl dig till vår skidresa till Trysil!

Nu kör vi! Pingstkyrkans årliga skidresan till Trysil börjar närma sig och det du behöver göra nu är att anmäla dig!

Klicka här för att komma till anmälan: https://www.eventbrite.com/e/trysil-17-biljetter-30322165413?aff=es2

Den 25 februari – 2 mars
 (lördag-torsdag) vecka 9 kommer vi att vara i Trysil i Norge för att åka skidor, ha grymt kul tillsammans, ha tävlingar, undervisning och god mat! Det kommer bli en härlig chans att ha kul i backen och med vänner! Sista anmälningsdag är lördagen den 4 februari. Så säkra din plats och tipsa kompisar att hänga med till årets bästa skidläger!

Om lägret: Dagarna kommer innebära att vi efter frukost åker iväg till Trysilfjället och njuter av skidåkningen under dagen, för att sedan på eftermiddagen åka tillbaka till lägergården. Där äter vi middag, har sköna lägerevents och såklart härliga samlingar med undervisning, lovsång och tävlingar!

Avresa/hemkomst: Lördag förmiddag den 25 februari går bussen från Västerås. Hemkomst beräknas bli på torsdag kväll den 2 mars.

Boende: Vi kommer att bo i en lägergård som heter Nybergsunds Samfunnhus som ligger ca. 10 min från Trysilfjället. Där kommer vi hålla hus den tiden då vi inte är i skidbacken. Madrass kommer att finnas för alla, men däremot behöver man ta med sig sovsäck, underlakan, kudde & örngott. (Packningslista m.m. skickas på brev i februari månad)

Kostnad: 2.995:-/deltagare. Utöver det tillkommer kostnaden för den skidutrustning man eventuellt vill hyra, och lunch på bussresorna dit och hem och frivilliga köp i lägerkiosken. Man betalar fullpris direkt när man anmäler sig. Sista anmälningsdag är lördag 4 februari om ej platserna fylls tidigare.

Vi har ett avtal med Skistar att varje deltagare får 40% rabatt på uthyrningen av skidutrustning. Vi gör en gemensam beställning till dem, så du kryssar i det du eventuellt vill hyra i din anmälan (där står rabatterat pris). För mer information se länk: https://www.skistar.com/sv/Trysil/Skiduthyrning/Produkter-priser

Ledare & Kontaktpersoner
Huvudansvariga för lägret är Gabriella Grönberg och Albin Karlsson. Tillsammans med dem kommer det vara ett härligt gäng hjälpledare och matansvariga.
Har ni frågor eller funderingar kring lägret eller anmälan kan ni kontakta
Gabriella Grönberg: 021-17 19 05, gabriella.gronberg@vasteras.pingst.se

Anmälan: Sista anmälningsdag är 4 februari. Klicka här för att komma vidare till anmälan:
https://www.eventbrite.com/e/trysil-17-biljetter-30322165413?aff=es2