VÄLKOMMEN !

Nu är det dags att anmäla sig till årets roligaste läger! 
Du är varmt välkommen med på 2016 års sportlovsläger till Borlänge och Romme Alpin. Lägret är för barn mellan 9-13 år.

Det kommer att bli en spännande vecka med bra skidåkning, kvällssamlingar med lek och bus och en massa annat skoj. Vi kommer också leka och bada i ett av Sveriges bästa och största äventyrsbad.
Vi har 40 platser så först till kvarn… det blir dyrare efter 31 Jan. kostnaden blir då 1690:-

Vi åker måndag den 29 feb kl. 8.00 från Pingstkyrkan Västerås och kommer hem torsdag den 3 mars ca kl. 18.30. Vi kommer att bo i Pingstkyrkan i Borlänge.

Skidpaket 3 dagar kostar 410 kr per person
Snowboardpaket 3 dagar kostar 480 kr per person
Betala in pengar till plusgiro: 44 88 89-6 Skriv ditt barns för och efternamn och att det gäller vinterläger Romme 2016. Då gäller anmälan. hör av er om ni har frågor !

Vi åker buss till Romme-Alpin Måndag till Onsdag. på Torsdagen blir det bad i ett av Sveriges Häftigaste Äventyrsbad Aqua Nova

Vi kommer att ha kvällshäng varje kväll med lekar, tävlingar, musik, drama och undervisning, dessutom tror jag att du kommer att få många nya kompisar.

Vi kommer att ha kiosk varje dag, ( man få handla för max 20 kr per dag)

För att lägret ska funka så bra som möjligt är det viktigt att barnen har skidvana, kan åka lift osv. innan lägret! 🙂

Har ditt barn assistent i skolan eller på annat sätt behöver extra stöd och hjälp är det viktigt att du som förälder meddelar detta innan avresan och att en assistent eller förälder följer med på lägret.

Det här behöver du tänka på: Skidutrustning, varma kläder, ombyte, badkläder, handduk, toalettsaker, luftmadrass, kudde, täcke och lakan eller sovsäck., och ett glatt humör såklart!

PRISER: Lägret kostar 1590:- ”Innan den 1 feb” Därefter kostar det 1690:- anmälan senast den 20 feb.