BARN & FAMILJ

SÖNDAGSKUL

Söndagskul är namnet för vår söndagsskola. Vi har en gemensam samling för alla barn med drama och musik. Sedan går de större barnen (årskurs 4 och uppåt) till en egen träff där de har möjlighet att lära känna varandra bättre! Vi som ledargäng jobbar för att detta ska bli de bästa timmarna i veckan för barnen.

För de allra minsta, 0-4-åringarna, har vi Minikul. Här får barnen vara tillsammans med sina föräldrar. Minikul börjar med en samling för att sedan gå ut och leka i Pinglans lokaler. Du som förälder kan se gudstjänsten via livestream på TV.
Varmt välkomna!

Gå gärna med i vår Facebook-grupp för att hålla dig uppdaterad på vad som händer. 

PINGLAN

Pinglan leds av Miriam Ruth och består av två delar – babyrytmik och öppen förskola.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på 021-17 19 08.

All aktuell information om Pinglan hittar du på vår Facebook-sida.

YOUNGSTERS

Det här är för dig som går i årskurs 4-6! På fredagar udda veckor kl. 17.30-19.00 i Pingstkyrkan. Det blir roliga aktiviteter, undervisning från Bibeln, mycket lekar och gemenskap, och så äter vi något gott!

BARA VARA

På tisdagar kl 15:00-18:00 är det fritidsgård för alla barn årskurs 2-6. Här kan man hänga med kompisarna, spela spel, innebandy, pingis, airhockey, pyssla, baka och mycket mer. Vi har också en egen kiosk där man kan köpa fika. Det kostar inget att vara med på Bara Vara.
Ansvarig ledare: Tommy Log 070-6074593