UNGDOM

Vi vill bygga en plats där unga människor kan få möta Jesus. Där det är naturligt att få vara sig själv och där det finns en go gemenskap mellan människor! 

 Vid frågor kontakta:
Albin Karlsson [ungdomspastor]: albin.karlsson@vasteras.pingst.se.
Vendela Rancinger [ungdomsledare]: vendela.rancinger@vasteras.pingst.se

Följ oss på instagram och facebook för att ha koll på vad som händer!

IMPACT

God gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter! Du som går på högstadiet och gymnasiet är alltid välkommen till IMPACT! Vi ses fredagar
kl. 19:30-23:00, Oxbacken Centrum.

Här vi har härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter! Vi arrangerar weekends, sportlovsläger, åker på tours och är värdar för en nyårsfestival som heter UNITE.

GROUPS

Vi ses i mindre grupper hemma hos någon och pratar och delar livet tillsammans. Det är perfekt för att lära känna nya vänner eller ta med sig en vän till. Är du ny i kyrkan är detta ett superbra tillfälle att komma på och lära känna andra ungdomar.

 

MEET

Välkommen till IMPACT Meet, en mötesplats för dig som är 13-16 år! Här kan du träffa kompisar, plugga läxor eller helt enkelt bara ta det lugnt. Vi träffas onsdagar kl. 17:00-19:00 i Pingstkyrkan, ingången är på baksidan av kyrkan (Pinglans ingång), och ibland hittar vi på roliga aktiviteter. Det är en trygg plats där det alltid finns ledare att vända sig till för att prata.

SPORT FOR LIFE

Välkommen att vara med i vår idrottsgrupp. Vi vill med sporten och idrotten som utgångspunkt hjälpa ungdomar i olika åldrar och nivåer att växa och utvecklas. Inte bara i sin idrott, utan som människor och skapa en inre stabilitet hos utövaren. Vi kommer att utöva olika sporter och hoppas att du kommer att trivas i vårt gäng.

Har du frågor kan du kontakta vår ledare:
Noah Sjöblom; noah02sjoblom@gmail.com

MOTION

Går du i högstadiet och gillar att dansa och hänga med vänner? Då kanske dansgruppen Motion är för dig! Vi träffas varje onsdag kl. 19.30-21.00 på Fryx för att tillsammans dansa med varandra. Vid tillfällen då och då får vi chans att visa upp det vi skapat tillsammans inför publik. Vi tror på laganda och åker då och då iväg tillsammans för att ha det roligt ihop. Välkommen till Motion, anmäl ditt intresse här: