Ungdom.

Vi vill bygga en plats där unga människor kan få möta Jesus. Där det är naturligt att få vara sig själv och där det finns en go gemenskap!

Vid frågor kontakta:
Louise Sedin [ungdomsledare]: louise.sedin@vasteras.pingst.se

Följ oss på instagram och facebook för att ha koll på vad som händer!

IMPACT

God gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter! Du som går på högstadiet och gymnasiet är alltid välkommen till IMPACT! Vi ses fredagar
kl. 19:30-23:30.

Här vi har härliga kvällsmöten, bibelstudie, vänner, fika och sköna aktiviteter! Vi arrangerar weekends, sportlovsläger, åker på tours och är värdar för en nyårsfestival som heter UNITE.

GROUPS

Vi ses i mindre grupper hemma hos någon och pratar och delar livet tillsammans. Det är perfekt för att lära känna nya vänner eller ta med sig en vän till. Är du ny i kyrkan är detta ett superbra tillfälle att komma på och lära känna andra ungdomar.

 

MOTION

Går du i högstadiet och gillar att dansa och hänga med vänner? Då kanske dansgruppen Motion är för dig! Vi träffas varje onsdag kl. 19.30-21.00 på Fryx för att tillsammans dansa med varandra. Vid tillfällen då och då får vi chans att visa upp det vi skapat tillsammans inför publik. Vi tror på laganda och åker då och då iväg tillsammans för att ha det roligt ihop. Välkommen till Motion, hör av dig till:

Wilma: 0735184954
Lydia: 0769121076

Sport for life

Välkommen att vara med i vår idrottsgrupp. Vi vill med sporten och idrotten som utgångspunkt hjälpa ungdomar i olika åldrar och nivåer att växa och utvecklas. Inte bara i sin idrott, utan som människor och skapa en inre stabilitet hos utövaren.  Vi ses söndagkvällar i Råbyhallen kl. 20:00-21:30 och spelar fotboll.

Har du frågor kan du kontakta våra ledare:

Noah Sjöblom: noah02sjoblom@gmail.com