Fira gudstjänst med oss.

Gudstjänst

Varje söndag kl. 10.30 samlas vi som församling för att fira gudstjänst. Här möts vi över generationer, bakgrunder och vare sig du har varit med i kyrkan i hela ditt liv eller kommer för första gången.

Vår förkunnelse är baserad på Bibeln och har ett fokus på Jesus. Det är vår önskan att du får del av ett budskap som är tillämpligt i din tro och som kan ge vägledning i ditt vardagsliv.

Vi tror att Gud hör när vi ber till honom och varje gudstjänst tar vi tid i bön och förbön. Om du har något du vill att vi ska be för så kan du skicka in ett böneämne.

Om du inte kan vara med på plats i kyrkan, så kan du fira gudstjänst med oss live via Youtube.

 

Första gången?

Om du kommer för första gången till vår gudstjänst uppmuntrar vi dig att söka upp vårt Välkomstcenter i vår foajé. Där kan vi få träffa dig, välkomna dig lite extra och få dig att känna dig hemma i vår församling!

För barnen

Vår församling och gudstjänst tillhör barnen lika mycket som de vuxna!

Barnen börjar med att vara tillsammans med sina föräldrar i den stora gudstjänsten. En liten bit in i gudstjänsten välkomnas de att följa med vårt lejon Leo till söndagsskolan som har en mängd olika grupper och samlingar parallellt.

SÖNDAGSKUL är namnet för vår söndagsskola. Den startar med en gemensam samling för alla barn med drama och musik. Sedan går de större barnen till en egen träff där de har möjlighet att lära känna varandra bättre.

För de allra minsta, 0-4-åringarna, har vi Minikul. Här får barnen vara tillsammans med sina föräldrar. Minikul börjar med en samling för att sedan gå ut och leka i Pinglans lokaler. Du som förälder kan se gudstjänsten via livestream på TV.