UNGA VUXNA

VÄLKOMMEN

Unga vuxna sträcker sig till dig som är i åldern 19-30+. Genom att vara ett nätverk för denna ålder vill vi skapa en mötesplats där man får möjlighet att träffa vänner och lära känna nya människor.

Västerås är Sveriges sjätte största stad och är med Mälardalens Högskola en stad som ständigt växer och fylls på med nya unga människor. Vi vill därför finnas som en mötesplats för många av de som kommer som nya till Västerås.
Har du planer på att flytta till Västerås eller har du kanske precis flyttat hit? Du är varmt välkommen att komma och besöka oss i samband med våra gudstjänster och samlingar.

För mer information om våra samlingar och träffar, kolla in vår Facebookgrupp eller instagram.

Hör gärna av dig till oss, kontakt@vasteras.pingst.se, om du har några frågor.

SMÅGRUPPER

Välkommen att delta i en smågrupp! Här får du träffa andra människor i en mindre gemenskap för att be tillsammans, läsa bibeln & i ett öppet och kärleksfullt samtal få berika varandra i tron på Jesus. Vi tror att den lilla gemenskapen är väldigt viktig där det finns tid och utrymme för att bygga närmre relationer med varandra. Mitt i livet – mitt i vardagen! Om du skulle vilja komma med i en tillväxtgrupp eller bara veta mer, kontakta då oss eller kom till vårt välkomstcenter i samband med våra gudstjänster.